De Lettergek

CargoSar

Originele visitekaartjes
– Transport bedrijf CargoSar –

origineel visitekaartje maken

Michel van der Sar, eigenaar van het transport bedrijf CargoSar kwam bij mij met de vraag of ik een opvallend visite kaartje wilde ontwerpen voor zijn bedrijf.

Het ontwerp is zo gemaakt dat als het visite kaartje word uitgedeeld dat het doosje dan nog een plat patroon is. De klant kan deze deze simpel zelf in elkaar zetten zonder lijm of plakband.
Uit kleine testjes blijkt dat het niet erg moeilijk is en door de moeite die er gedaan is om het in elkaar te krijgen, mensen de bedrijfsnaam CargoSar blijven onthouden en het doosje willen onthouden.

Hoe komt dit tot stand?

Eerst wil ik graag het verhaal weten, wat is het verhaal achter het bedrijf en achter het product. Naast het verhaal vind ik het belangrijk dat er in het ontwerp rekening gehouden moet worden met tastbaarheid. Ik vind het heel erg belangrijk dat bij elk product de juiste tastbaarheid wordt toegevoegd. Dat betekend dat er gekeken moet worden naar waar het product terecht moet komen en voor welke doelgroep. Zo kunnen we beslissen welk materiaal het best passend is. Denk hierbij aan de voor de hand ligende materialen zoals paper, schermen, beamers, tv maar ook aan stof, hout, plastic of glas bijvoorbeeld.

 

Portfolio Details

TAGS : Verpakkingen